Publicitat
Publicitat

Presentació del projecte InserVela a l'Escala

El Club Nàutic l’Escala, l’Ajuntament de l’Escala i la Federació Catalana de Vela presenten el primer projecte InserVela que es fa a les comarques gironines. Aquest programa té per objectiu la formació i inserció laboral de joves, entre 16 i 25 anys, que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

L'Escala participa en el primer projecte InserVela que s'impulsa a les comarques gironines. Es tracta d'una iniciativa creada el 2013 que s'emmarca en la vessant social de la Federació Catalana de Vela i que a l'Escala compta amb el suport del Club Nàutic i de l'Ajuntament. Aquest projecte bàsicament té per objectiu la formació i la inserció laboral de joves d'entre 16 i 25 anys. Divendres es va presentar a les instal·lacions del port.

InserVela es va començar a fer a l'Escala el 2 d’octubre i tindrà una durada de 9 mesos. Hi participen una dotzena de joves. Si els alumnes superen les proves pertinents, obtindran un certificat federatiu de monitor col·laborador, així com una formació en manteniment d’embarcacions. 

En el cas de l'InserVela de l'Escala, la iniciativa pren més importància pel fet que és el primer programa d'aquestes característiques que s'impulsa a a la zona nord de Catalunya. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar