Publicitat
Publicitat

Xavier Ballesta i Carles Carlà deixen ERC

Xavier Ballesta i Carles Carlà abandonen Esquerra republicana. Continuaran com a regidors no adscrits fins a finals de legislatura defensant el programa pel que va ser votats. Els canvis al consistori es faran oficials al ple del mes de novembre.

Xavier Ballesta i Carles Carlà, dos dels tres regidors d'Esquerra republicana a l'Escala, han abandonat el partit i s'integraran al Grup Mixt el proper ple, que es celebrarà el 5 de novembre.Tot plegat ve de les primàries del mes de juny  per escollir cap de llista per les properes eleccions municipals, que guanyava Etna Estrems.Entenen que es van donar irregularitats i que el partit no hi ha sabut o volgut  trobar solució.Creuen que després que la Comissió de Garanties els donés la raó la direcció local hauria d'haver assumit responsabilitats i dimitir. La situació s'havia fet insostenible als dos últims plens, quan els dos regidors rebien per correu electrònic  el que havien de defensar el ple i què havien de votar, sense poder debatre la seva posició, cosa a la que no estan disposats a continuar fent.

A partir d'ara fins al final de legislatura, al Grup Mixt, volen continuar defensant el programa electoral que van defensar quan es van presentar. De cares a les eleccions no tenen res decidit.

Els dos ex-regidors d'Esquerra Republicana creuen que amb tot plegat la formació ha quedat trencada.

Ara queda per veure si es mantenen les primàries o Etna Estrems queda com a única candidata a cap de llista i el procés es tanca aquí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar