Publicitat
Publicitat

Acaba el primer cicle de cançó d'autor 'D'arrel i amb Salero'

Acaba el primer cicle de cançó d'autor 'D'arrel i amb Salero' amb ganes de què tingui continuïtat. Les quatre actuacions programades van omplir l'Alfolí de la sal. El cicle es va acabar dissabte amb el concert de Ballaveu.

Aquest cap de setmana ha acabat la primera edició del cicle de cançó d'autor "D'arrel i amb Salero", que ha portat quatre concerts a l'Alfolí de la sal amb la voluntat de dotar l’Escala d’un punt de trobada de la cançó catalana tradicional, popular i d’autor. Aquest cicle és fruit de les trobades de música tradicional de la Festa de la Sal i a partir d’ara s’incorporarà a la programació estable de l'Alfolí. Impulsat pel músic Ramon Manent, es mostra satisfet de la resposta del públic i del nivell de les actuacions.

El cicle, que s'ha dividit en dues parts, els dos últims caps de setmana de juny i els dos últims cap de setmana de setembre, ha portat figures reconegudes d'aquest món, com són Jaume Arnella o Xavi Múrcia. Han completat el cartell Artur Blasco i Ballaveu, que van tancar el programa dissabte. D'aquesta manera, s'ha pogut fer un recorregut per diferents generacions de cantants de música popular.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar