Publicitat
Publicitat

Sol Gat celebra el seu desè aniversari

Sol Gat l'Escala celebra el seu desè aniversari omplint tota una jornada d'activitat festiva. L'entitat controla més de 800 gats que viuen en colònies de carrer i insisteix en la necessitat d'esterilitzar gats i gates.

L'Associació Sol Gat ha commemorat aquest cap de setmana el seu desè aniversari. Ho ha fet amb tota una jornada d'activitats concentrades a la Plaça Catalunya. Actuació de la Batuscala, tallers i jocs per a petits i grans, sardinada popular per dinar i discomòbil per arrodonir la festa. Era un dia de celebració més que no pas de reivindicació, però sense oblidar la feina feta durant la darrera dècada. 

A dia d'avui Sol Gat té controlada una població d'uns 800 gats concentrats en colònies, disposa d'una xarxa de col·laboradors molt consolidada. Però encara queden molts gats de carrer per operar i encara es pot treballar molt per conscienciar els veïns de la necessitat d'esterilitzar els seus gats i de no abandonar-los mai.

En la festa de dissabte, l'associació Sol Gat tenia una parada amb material divulgatiu de la seva feina i amb material promocional per recaptar fons. També venia participacions de loteria de Nadal. 

La festa de dissabte va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i de diversos comerços que van aportar-hi el material i productes necessaris per a fer la sardinada popular:

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar