Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala es desplaça a Porqueres

El FC l'Escala visita aquest diumenge a la tarda el Porqueres, equip que és entrenat per l'escalenc Gabri Maragall i que compta amb els exjugadors escalencs Sile Camara i Josep Molinas. Aquesta serà la cinquena jornada del grup primer de la Segona Catalana. 

El tècnic escalenc Gabri Maragall, ara a les files del Porqueres, s'enfronta al FC l'Escala en la cinquena jornada del grup primer de Segona Catalana. L'equip porquerenc aquest passat cap de setmana ha aconseguit la primera victòria de la temporada a Quart. Havia perdut les tres primeres jornades contra Sant Feliu de Guíxols, Cassà i Tossa de Mar. 

Recordem que a Porqueres hi juguen els exjugadors escalencs Sile Camara i Josep Molinas, dos jugadors que quan van venir jugar a l'Escala van marcador un gol cadascú, gols que no van celebrar. D'aquest partit se'n recorda molt bé el jugador escalenc Argi, ja que es va perdre per 3 a 4...

El FC l'Escala arriba al partit d'aquest cap de setmana sense haver perdut cap punt i sense haver encaixat cap gol en contra. És líder amb els mateixos punts que el Sant Feliu de Guíxols que juga dissabte al camp del Can Gibert.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar