Publicitat
Publicitat

Acord per a la compra i enderroc d'un nou immoble a tocar de l'església

L'Ajuntament pacta amb la propietat la compra d'un habitatge al passatge de l'església per enderrocar-lo i seguir el procés d'esponjament a l'entorn del temple. Tot apunta que l'enderroc s'haurà fet dins el primer trimestre de l'any vinent.

L'immoble del passatge de l'església número 9 serà adquirit per l'Ajuntament  per un preu de 340 mil euros, amb l'objectiu de continuar esponjant l'entorn de l'església. Aquest habitatge està enganxat al mur sud de l'església, per una banda, ia  l'Hostal El Roser, per l'altra.Víctor Puga, alcalde de l'Escala, ho explicava a l'espai "Alcaldia" d'ahir:

L'edifici ocupa un solar de 181 metres quadrats amb gairebé 300 metres quadrats construïts entre blanta baixa i pis. Seguint amb les previsions del Pla Especial de Millora Urbana del Nucli Antic, serà enderrocat per obrirun nou espai públic tot alliberant l'entorn de l'església. Se segueix així amb la línia iniciada a la banda nord del temple, on es va crear la plaça del Tercer Centenari i es va ampliar amb la compra i enderroc de l'edifici conegut popularment com La Pluma. Adossat al mur sud de l'església, un altre edifi afectat pel Pla Especial del Nucli Antic és la rectoria. Però de moment no està previst que, almenys a curt o a mitjà termini pugui seguir el mateix camí que els que s'han citat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar