Publicitat
Publicitat

Xavi Murcia a l'Alfolí dins el cicle D'Arrel i amb Salero

Demà es reprèn el cicle de cançó D'Arrel i amb Salero a l'Alfolí de la Sal. Hi actuarà Xavi Murcia, que recupera el seu disc "A través de Vinyoli", proposta basada en textos d'un dels grans de la poesia catalana del segle XX.



El cicle de cançó popular d'Arrel i amb Salero, engegat el mes de juny passat es reprèn aquesta setmana amb un concert on s'uneixen música i poesia. Dissabte a la tarda, l'Alfolí de la Sal acollirà el concert de Xavi Múrcia on presenta el treball "A través de Vinyoli". Un treball que es va estrenar amb motiu de la celebració de l'Any Vinyoli, el 2014,amb el qual Xavi Múrcia aconsegueix una fusió quasi perfecta de la poesia d'un dels grans de la poesia catalana amb la música moderna. Un treball al qual el pas del temps li ha afectat ben poc, com passa als bons vins.

Xavi Múrcia porta més de tres dècades de dedicació professional a la música, temps en el transcurs del qual ha explorat gèneres i sonoritats ben diverses, però sempre des d'una perspectiva genuïnament mediterrània. Després de dos discos en solitari, la seva passió per la bona poesia el va portar el 2014 a submergir-se en l'obra de Joan Vinyoli, un dels grans de la poesia catalana del segle vint, que sempre havia tingut entre els seus poetes de referència.

El concert de demà està programat a les set de la tarda. És el tercer del cicle "D'arrel i amb salero", que ha programat Ramon Manent a l'Alfolí de la Sal. Un espai i un entorn propicis per a concerts tant personals com el que ens proposa Xavi Murcia.

Demà, a les set de la tarda a l'Alfolí de la Sal. L'entrada és gratuïta. El cicle D'Arrel i amb Salero es clourà dissabte de la setmana vinent amb l'actuació del duet Ballaveu, que formen Patri Garcia i Xavi Rota.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar