Publicitat
Publicitat

Els escriptors Martí Gironell i Màrius Serra, protagonistes de la Festa de l'Anxova 2018

Els escriptors Martí Gironell i Màrius Serra seran els protagonistes de la Festa de l'Anxova 2018. El primer rebrà l'Anxova d'or i el segon serà el pregoner. Se celebrarà el diumenge 7 d'octubre. El divendres 28 de setembre comença una nova edició de la Ruta de la tapa de l'anxova, amb 45 establiments participants. 

El sector anxover de l'Escala ha escollit aquest any l'escriptor i periodista Martí Gironell per rebre l'Anxova d'Or, en el marc de la 28a edició de la Festa de l'Anxova, que se celebrarà el diumenge 7 d'octubre. S'ha triat Gironell per la seva vinculació al territori i la seva ajuda a la difusió d'aquest producte gastronòmic. D'altra banda, el també escriptor Màrius Serra, que ha vingut a l'Escala amb diversos dels programes en què col·labora, serà el pregoner. En paral·lel a la Festa de l'Anxova, el 28 de setembre es posa en marxa la Ruta de la tapa de l'anxova, que es va iniciar el 2010 com una nova fórmula per donar a conèixer aquest producte local implicant el sector de la restauració. En aquesta edició hi participen 45 establiments.

El funcionament de la Ruta de la tapa és el de cada any. Amb opció de guanyar un àpat al Celler de Can Roca o al Restaurant Botic per a dues persones o bé tiquets de 50 euros per gastar en comerços de la UBET. 

Pel que fa a la Festa de l'Anxova, el pregó i el lliurament de l'Anxova d'or seran a dos quarts de dotze a la platja. Tot seguit s'oferirà degustació d'anxoves i una cantada d'havaneres a càrrec del grup Oreig de Mar. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar