Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala busca la segona victòria a casa

El FC l'Escala després de dues jornades jugant a fora, aquest diumenge torna a jugar a casa. En aquesta ocasió el rival serà el Camprodon. 

El FC l'Escala juga diumenge les 5 de la tarda a casa davant el Camprodon. Serà la quarta jornada del grup primer de la Segona Catalana. Els escalencs volen seguir amb la bona dinàmica de resultats i els camprodonins tenen com a objectiu tornar a sumar tres punts, ja que fa dues jornades que encaixen derrota. 

{{ tall Joan Ureña, jugador del FC l'Escala }}

Ja feia dues setmanes que l'Escala jugava a fora.

Els escalencs arriben invictes i imbatuts. No s'ha perdut cap punt i no s'ha encaixat cap gol en contra. Una bona carta de presentació.

El Camprodon arriba a la cita havent encaixat una derrota a casa seva davant el Quart per 1 a 2. El gol de Mahamadou Konteh en el 84 va impedir als caprodonins sumar un punt. 

La darrera visita del Camprodon al Nou Miramar va ser el passat 7 de gener de 2018. El resultat va ser d'empat a 2. Van marcar Sergi Ramirez, actual capità, i Pol Compte, actual jugador de la Jonquera de Primera Catalana. Ramirez superava la porteria d'Alexandre Torres amb un xut potent. I Compte aprofitava una centrada d'Adrià Serra. El Camprodon, que sempre va anar per darrere en el marcador va marcar en una contra. Isaac El Haraki va fer el primer gol. I Jordi Darné va aconseguir l'empat amb un gol de falta directa. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar