Publicitat
Publicitat

Ignasi Massó fa dos gols en 8 minuts

El davanter del FC l'Escala Ignasi Massó torna a ser clau per sumar una nou triomf. En 8 minuts, el dorsal 25 va fer dos gols. Els escalencs, amb la victòria a Quart, milloren l'inici de l'any passat, ja que es va empatar contra l'Aro i es va guanyar a Roses. 

El FC l'Escala compta els partits per victòries. Dos enfrontaments, dos triomfs. I en cadascun d'ells s'ha guanyat per dos gols de diferència. Una jornada més ha tornat a marcar Ignasi Massó. Aquesta vegada ha estat al camp del Quart. De fet, el banyolí ha marcat 3 dels 4 gols que ha fet l'equip de Sepu i té una mitjana d'1 gol i mig per partit. Sens dubte que el dorsal 25 marcarà el ritme dels blaugrana, que han signat millor inici que l'any passat. S'empatava contra l'Aro a casa a 1 i es guanyava a Roses. 

També cal destacar que no es reben gols, el porter Joan Ureña manté la porteria a 0. La nota negativa del debut a domicili ha estat la lesió de l'escalenc Òscar Dominguez. El FC l'Escala aquesta setmana tornarà a la feina per preparar el derbi altempordanès de diumenge al camp de la Marca de l'Ham. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar