Publicitat
Publicitat

La Patufeta, un conte musical

Èxit de participació i de públic al segon musical organitzat per l’EMM “El Gavià” i l’Aula de teatre i Arts Escèniques de L’Escala. En aquesta ocasió van portar a escena La Patufeta, un conte musical



Més de 350 persones van gaudir aquest cap de setmana del nou musical organitzat per l'Escola de música El Gavià i l'Escola TeArt. Un projecte de més d'un any de feina on s'ha portat a escena 'La Patufeta, un conte musical' un projecte original amb música de David Pellicer i textos de Verònica Casellas. On han participat més de 20 actors i 20 músics.

La nova proposta va ser molt ben acollida pel públic assistent, un públic que va respondre molt bé al nou horari d'aquest any. Recordem que totes les sessions va ser al matí, ja que era un musical per un públic més familiar. Vista la bona acollida i que molta gent no va poder apropar-se a la sala polivalent, l'equip directiu s'està plantejant fer alguna sessió més a l'Escala amb data encara per confirmar.  De moment però no està previst fer gira com amb el musical 'Un estiu a la platja', tot i que no es descarta la idea.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar