Publicitat
Publicitat

El pilot de motos Àlex Loza continua liderant la Copa Catalana ANPA 2018

El pilot de motos de la secció del CER l'Escala, Àlex Loza, aquest any està competint a la Copa Catalana ANPA 2018 de la categoria MiniGP 140 i està instal·lat a la primera posició. La darrera cursa ha estat la nocturna de Juneda. En poc temps s'ha vist una gran evolució del pilot en la manera de conduir.

El jove pilot de 13 anys de la secció de motociclisme del CER l'Escala Àlex Loza aquesta temporada està participant, des del març, en el Campionat de Catalunya en la categoria MiniGP 140. Aquest curs està format per set carreres i de moment se n'han fet 5. Els escenaris han estat: Juneda i el Pla, de Lleida, i Mora d'Ebre, Tarragona.

La darrera competició ha estat a Juneda i un dels al·licients és que es va fer de nit. Loza va sortir i acabar en primera posició.

El pare del pilot ens explica com va ser l'experiència viscuda a Juneda. Es va haver de desmuntar, sense tenir-ho previst mitja moto, per problemes en els frens. Per sort l'Àlex va poder sortir a pista. En Raul, el seu pare, posa l'accent en la gran evolució que ha fet el seu fill pel que fa a la conducció.

A Lleida també hi va competir Miguel Pérez en aquest cas ell va competir en la categoria open Z190. Va acabar segon i en la classificació general continua tercer i ha agafat avantatge respecte al quart classificat.

En el campionat català li queden dues carreres, una a Tarragona i l'altre a Lleida. A Mora d'Ebre es correrà a finals d'aquest mes i a Menàrguens el pròxim 20 d'octubre. L'Àlex, que agraeix enormement l'ajuda dels seus patrocinadors, vol continuar essent primer.

Recordem que tant a l'Alex Loza com a en Miguel Pérez els vam conèixer quan es va presentar la nova generació de pilots de la secció de motociclisme del CER l'Escala a principis de març.