Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala jugarà els dissabtes a les 11h

El primer equip del CER l'Escala de tennis taula aquesta pròxima temporada jugarà els dissabtes a les 11 h del matí. El debut a la Superdivisió Masculina estaria programat pel pròxim dissabte dia 29 a casa contra el Borges Grup Vall. 

Una de les novetats destacades per la pròxima temporada és que el primer equip del CER l'Escala disputarà els partits a les 11 h del matí i no a les 17 h de la tarda, excepte les dues últimes jornades que els enfrontaments estan programats per les 18 h.

La jornada inaugural serà contra el Borges Grup Vall, actual equip de Joan Masip, el dissabte 29 de setembre. El primer desplaçament serà a Andalusia, a la pista de l'Hispalis de Sevilla. L'últim partit del 2018 serà el dia 22 de desembre a Galícia, a la pista de l'Arteal Santiago, equip que visitarà la Sala Polivalent en la darrera jornada l'11 de maig de 2019. Enguany la Superdivisió tindrà cinc equips de Galícia, dos d'Andalusia, dos de Catalunya, un de Madrid, un Castelló i Lleó i un del País Vasc.

Recordem que el club ha confirmat durant l'estiu que comptarà novament amb el portuguès Diogo Dos Santos i el suec Simon Berglund i que ha incorporat al rus Kirill Shvets, de 23 anys i el suec Anders Eriksson de 22. S'afegiran al primer equip els joves del planter Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau, ja que ha estat impossible contractar a un jugador nacional.

En relació al segon equip disputarà les tres primeres jornades a casa. L'equip de Divisió d'Honor, format per González, Tauler i Grau, jugarà els partits dissabte a les 17 h de la tarda. El Club Tennis Taula Borges, l'ETM Torrelavega i el Club Valladolid Tenis de Mesa seran els primers obstacles. La primera cita està programada pel 6 d'octubre contra els lleidatans. La Divisió d'Honor d'aquest any comptarà amb sis equips catalans, tres del País Vasc, dos de Castellà i Lleó i un de Cantàbria. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar