Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala fitxa més jugadors

El FC l'Escala ha tancat plantilla amb dos fitxatges més. S'ha fitxat al defensa Nahum López, procedent del Llagostera, i al migcampista Osman Caceres, procedent del Can Gibert. Amb aquestes incorporacions, Sepu compta amb un total de 22 jugadors abans de visitar el camp del Quart aquest dissabte. 

El defensa Nahum López, procedent del Llagostera, i el migcampista Osman Caceres, procedent del Can Gibert, són les dues últimes cares noves que s'han incorporat al FC l'Escala. El primer equip escalenc dona per tancada així la plantilla amb un total de 22 jugadors per afrontar una temporada il·lusionant. 

Tant López com Caceres podrien debutar amb la samarreta blaugrana aquest dissabte al camp del Quart, un dels cinc equips que ha pujat aquest any a la Segona Catalana. Al ser un equip que debuta en aquesta categoria podria ser un handicap. Recordem que el Quart, que és dirigit per Francesc Gala, ha perdut el primer partit de lliga a l'estadi de la Marca de l'Ham per 2 gols a 0.

{{ tall Sergi Luís, entrenador del FC l'Escala }}

En la mateixa línia s'expressa el capità Sergi Ramirez. La motivació dels equips novells podria perjudicar als conjunts consolidats a la categoria. És el cas per exemple de l'Abadessenc que no va passar de l'empat contra el Vilartagues. 

Però per Emilio Román el partit de dissabte serà un partit. No valdrà relaxar-se perquè tots els equips intentaran rascar punts a l'Escala. El mateix passava l'any passat amb el Girona C d'Axel Vizuete. 

Per cert, ja s'han decidit els quatre capitans per aquesta temporada 2018-19. El primer capità serà Sergi Ramirez, que ha va lluitar el braçalet de capità en el primer partit amistós contra l'Olot. El segon Albert Argeles "Argi", que jugarà per tercer any amb l'Escala, el tercer el porter Joan Ureña i el quart Alex Fernández. Són 4 dels 8 jugadors que continuen de la temporada passada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar