Publicitat
Publicitat

Campanya especial de donació de sang

El banc de sang i de teixits programa una donació de sang especial per a cloure la campanya d'estiu. Es farà aquest divendres a l'Escala, on s'hi desplaçarà una unitat mòbil, al passeig Lluís Albert.

Divendres a la tarda, de cinc a nou, el bus del Banc de Sang i de Teixits s'instal·larà a l'extrem nord del Passeig Lluís Albert en el que és una diada especial de donació de sang a mode de finalització de la campanya d'estiu. Una campanya que es va activar el 12 de juliol amb l'objectiu d'animar la població a donar sang abans de marxar de vacances o durant els dies festius. Es va fer una previsió de 35 mil donacions, però a dia d'avui s'ha arribat només a poc més de 31 mil.

Cada dia clíniques i hospitals fan servir sang. Per això és important tenir unes reserves que permetin fer front a qualsevol situació inesperada, com va ser el cas, l'estiu passat, dels atemptats a Barcelona i Cambrils. En aquella ocasió, gràcies a que el Banc de Sang comptava amb prou reserves es va poder atendre les necessitats immediates dels hospitals.

La donació especial de demà es farà a la tarda, de cinc a nou, al passeig Lluís Albert. El bus del Banc de Sang i de Teixits estarà instal·lat al davant de l'antic hotel Voramar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar