Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala debuta amb victòria

El FC l'Escala aconsegueix els tres primers punts en la jornada inaugural. Els de Sepu van imposar-se al Tossa de Mar per 2 a 0. Van valer els gols d'Ignasi Massó i Emilio Román. Els escalencs van topar tres vegades amb el pal.

Primer partit i primers tres punts. El FC l'Escala s'estrena al grup primer de la Segona Catalana amb una victòria per 2 gols a 0. El primer en passat pel Nou Miramar ha estat el Tossa de Mar.

El primer gol va venir en el minut 26. Ignasi Massó va superar per alt al porter del Tossa Alejandro Lujan. Va fer gol en el tercer intent. El dorsal 25 havia tingut dues ocasions per trencar l'empat a 0 inicial. En el primer minut, en una jugada de contraatac, Denilson Rivas li fa la passada i li surt un xut creuat. La segona arribada de perill de l'ex del Banyoles va acabar al pal i Jam Baldeh no va poder materialitzar sol davant de porteria.

I la segona diana la va signar Emilio Roman. La pilota la recupera Ayoub, la passa a Ignasi Massó, aquest aixeca el cap i envia la pilota a Emilio Román que al veure que al veure Alejandro Lujan fora de l'àrea opta per fer-li un barret i poc a poc es va anar apropant a porteria fins que acaba amb el xut amb la cama esquerra.

El FC l'Escala va estavallar la pilota al pal en tres ocasions. En el minut 15 amb el xut d'Ignasi Massó en una contra. En el minut 23, embolic a l'interior de l'àrea que culmina amb el xut de Moha Chaoui i Emilio en el temps afegit. Tot comença amb la centrada de Denilson, cop de cap de Massó i xut potent del dorsal 11.

El Tossa de Mar va buscar l'empat durant tota la segona part. A destacar una mà providencial de Joan Ureña i el xut d'Erik Mahillo. Durant la primera entrega Joan Ureña va haver d'intervenir en aquesta jugada per evitar el gol visitant. Qui també va posar a prova al porter escalenc va ser Pol Mitja amb un xut potent des de fora de l'àrea.

{{ tall Sepu, entrenador del FC l'Escala; Pau Hidalgo, entrenador del Tossa de Mar }}

Un dels dos golejadors del partit va ser Emilio Roman. Va entrar al 67 i al temps afegit va sentenciar. L'ex del Can Gibert va anar-se a abraçar al fisio perquè aquesta pretemporada han estat molt de temps junts per la lesió del dorsal 11 escalenc.

El capità Sergi Ramirez és conscient que tots els equips que juguin contra l'Escala voldran donar la campanada.

Els dos pròxims partits de l'Escala seran a domicili. Aquest dissabte dia 8 juguen al camp del Quart i el proper diumenge dia 16 es desplacen al camp de la Marca de l'Ham. No tornarem a veure els jugadors fins el dia 23 que rebran la visita del Camprodon.