Publicitat
Publicitat

Fins l'11 de setembre es pot visitar l'exposició 'L'Escala, territori Biosfera'

Fins a la Diada de Catalunya es pot visitar la nova exposició que s'ha muntat a l'Alfolí de la sal i que porta per títol "L'Escala, territori Biosfera". La mostra explica els actius que té la Costa Brava i en concret l'Escala per ser declarada Reserva de la Biosfera, a més d'en què consisteix aquest programa de la Unesco.

Fins l'11 de setembre es pot visitar a la planta baixa de l'Alfolí de la sal l'exposició inaugural de la festa major d'enguany, titulada "L'Escala, territori Biosfera". Comissariada per l'ambientòleg Albert Albertí, la mostra està formada per setze plafons que expliquen de manera didàctica què és una Reserva de la Biosfera i quins valors culturals, paisatgístics i socials té l'Escala per aspirar a rebre aquest títol. Aquesta activitat s'emmarca en la candidatura que des de la Diputació de Girona i agents del territori estan treballant per aconseguir que la Unesco declari la Costa Brava Reserva de la Biosfera. 

Coincidint amb la inauguració d'aquesta mostra, Miguel Clüsener-Godt, director del Programa Home i Biosfera de la Unesco, va oferir una conferència explicant en què consisteix la declaració de Reserva de la Biosfera amb l'objectiu de dissipar dubtes i exposar exemples pràctics.

La conferència íntegra es podrà veure aquest dimecres a dos quarts de deu de la nit per Canal 10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar