Publicitat
Publicitat

Tomàs Molina omple la plaça de l'Ajuntament de l'Escala

El pregoner de la festa major d'aquest any de l'Escala, l'home del temps de TV3, Tomàs Molina, va aconseguir omplir la plaça de l'Ajuntament de gom a gom. El tret de sortida de la festa també va incloure un homenatge al Club Nàutic l'Escala pels seus 50 anys d'història.

En els últims anys, no s'havia vist mai una plaça de l'Ajuntament tant plena de públic com el divendres al vespre, per assistir al pregó inaugural de la Festa Major de l'Escala. Els carrers adjacents i la gran plaça es van omplir de gent de totes les edats que no es volien perdre el parlament del meteoròleg de TV3 Tomàs Molina. Molina va saber estar a l'alçada i va oferir un pregó amb sentit de l'humor i entretingut però alhora aportant dades curioses i interessants sobre la climatologia de l'Escala. 

A més, va fer gala dels seus coneixements del territori, ja que ha estiuejat al municipi en diverses ocasions. 

Divendres encara es va produir un altre fet inaudit. Molts veïns de l'Escala van pujar fins a la sala de plens de l'Ajuntament per a fer-se fotografies amb en Tomàs Molina i demanar-li autògrafs. Allà, Molina, Narcís Carreras i el conferenciant de la Unesco Miguel Clüssener-Godt van signar el llibre d'honor de la casa de la vila. L'acte inaugural es va complementar amb l'homenatge a una entitat escalenca. En aquesta ocasió el reconeixement va ser per al Club Nàutic l'Escala, que aquest 2018 compleix 50 anys de trajectòria.

El primer dia de la festa major en honor a Santa Màxima es va completar amb la demostració de castells, botifarrada i anxovada popular amb l'actuació musical de Biflats a la plaça Víctor Català, correbirra i concert a Barrakes amb El Tour 40 Principals. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar