Publicitat
Publicitat

Continuen els actes esportius a la Festa Major

Les finals dels oberts de tennis i de pàdel, la XVII Atena Regata i el partit tradicional entre Padró - Passeig seran els actes esportius d'aquest cap de setmana. La setmana anterior van ser protagonistes la Caminada Nocturna de l'Anxova i la Travessa de Natació. El concurs de pesca es va suspendre.  

La Festa Major de l'Escala també és sinònim d'esports i per aquest cap de setmana també hi ha actes programats. A les pistes de tennis i de pàdel demà dissabte se sabran els guanyadors definitius dels oberts. El torneig, que començava el passat dissabte, està reunint a 111 participants, 53 d'ells s'han inscrit a tennis i 58 a pàdel. En tennis hi ha 8 parelles de dobles, 12 individuals de +50, 4 individuals femenins i 21 individuals masculins. I en pàdel hi estan participant 9 parelles mixtes, 16 parelles masculines i 4 de femenines. 

El mateix dissabte serà el torn de la XVII Atena Regata. Es tracta d'una trobada de vela lleugera que organitza el Club Nàutic l'Escala, per la delegació de la Federació Catalana de Vela, amb la col·laboració de l'Ajuntament que serveix per tancar la temporada i celebrar la festa major del municipi. Les classes seran les Optimist, Làser Radial (Absolut i Master), Laser 4.7, Europa i Open. A les 12 del migdia tant de dissabte com de diumenge les embarcacions desfilaran pel mar d'Empúries. 

Per a la classe Optimist es donaran premis als 3 primers classificats dels grups G1 i G2 i als 5 primers classificats del grup G3. Tots els participants del Grup 3 de la classe Optimist rebran un obsequi. Per a la classe Laser RD es podrà donar premis a les diferents categories (juvenil, sènior i master) en funció del nombre d’inscrits dins del termini previst.

També dissabte a les 19h, però a l'estadi de futbol, al Nou Miramar, es disputarà el tradicional partit entre Padró – Passeig, un enfrontament divertit, amè i simpàtic en què s'hi respira un molt bon ambient i que és seguit per molta gent. En l'edició de l'any passat es va fer un homenatge a Carlos Toribio, una persona que ens va deixar i que estava estretament lligada a l'esport escalenc i que era coneguda per molta gent. A més, Toribio va rebre una placa a títol pòstum en l'última festa de l'Esport, el gener d'aquest 2018. 

I per dilluns quedarà kayak experience i tastets de rem. Aquestes dues activitats estaran concentrades a la platja de les Barques i podran fer de 10 del matí a les 12 del migdia. 

Recordem que les activitats esportives començaven la setmana passada amb la novena edició de la Caminada Nocturna de l'Anxova de 6 quilòmetres de distància en la que hi varen participar mig miler de persones i la desena travessa de natació que va tenir els tres recorreguts ja consolidats. Ricard Pujol i Laura Rodríguez han estat els guanyadors d'aquest any.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar