Publicitat
Publicitat

Els equips de bàsquet es posen en marxa

Els sèniors masculí i femení del Club Bàsquet l'Escala han començat els entrenaments. Ambdós equips jugaran a Tercera Catalana i la primera cita serà el torneig Tramuntana que aquest any desembarcarà a Peralada. El club aquest any estrena noves equipacions i nous patrocinadors. 

En el pavelló ha començat l'activitat. Ahir al vespre els sèniors masculí i femení van fer el primer entrenament de la temporada 2018-19. Haguéssin començat abans però les obres en el pavelló ho han impedit. Aquestes obres, que van començar a finals de juliol, haurien d'estar ja enllestides, però sembla que encara tardaran una mica. 

El projecte de l'equip masculí serà capitanejat enguany per Albert Comas i estarà format per 10 jugadors. Respecte a l'any passat continuen del primer equip Pau Esponellà, Litus Martini, Miquel Soler i Miquel Martí. I un dels que podria tornar a vestir de curt seria Arnau Costey, que ahir es va exercitar amb la resta de companys. 

El debut dels escalencs a Tercera Catalana serà el pròxim 29 de setembre a la pista del Palamós B i no debutaran a casa fins al 6 d'octubre davant la Vall d'en Bas. Els jugadors estan il·lusionats. 

En relació al sènior femení, que encara no coneix el calendari, continua sense canvis respecte a la campanya anterior. Susi Martí seguirà essent un any més la directora d'orquestra i les jugadores seran exactament les mateixes, amb una reincorporació. Torna a vestir la samarreta blava Paula Terrón.

Paula Terrón no va jugar l'any passat però sí fa dos anys amb l'Escala. Va estar seguint algun partit com a espectadora i aquesta temporada ha decidit tornar i coincidir a la pista amb Eva Guinart, Anna Casabella i Carla Herrera, entre altres.

El masculí i el femení tenen el primer compromís el pròxim cap de setmana dies 8 i 9 de setembre al torneig Tramuntana que enguany es farà a Peralada. Per cert, aquesta temporada s'estrenen noves equipacions i nous patrocinadors. A més cada jugador tindrà el seu nom a la samarreta.

La temporada 2018-19 ja està en dansa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar