Publicitat
Publicitat

Ajuntament i Club Nàutic renoven el conveni de col·laboració

Ajuntament i Club Nàutic renoven el conveni de col·laboració per a la promoció de l'activitat nàutica esportiva i la seva promoció com activitats estratègiques del municipi. El conveni s'ha signat avui, vigília de l'estrena de la Festa Major, on el Club Nàutic serà homenatjat pel seu cinquantè aniversari

L'alcalde, Víctor Puga, i el president del Club Nàutic, Narcís Carreras, han signat la renovació del conveni de col·laboració pel qual consistori i entitat posen negre sobre blanc els compromisos per a la promoció i difusió de l'activitat nàutica a l'Escala. D'una banda, el club es compromet a l'organització d'activitats esportives nàutiques i a col·laborar amb activitats del municipi com poden ser el festival nàutic de la Festa Major, la Triatló, la travessa de natació o activitats escolars diverses. De l'altra, l'Ajuntament, a través de l'ADET, es compromet a promocionar aquests esdeveniments en les seves agendes i a donarc-hi suport econòmic i logístic.

Des del Club Nàutic, es valora el conveni amb satisfacció el nivell de col·laboració mútua assolida els últims anys amb el desig que es pugui mantenir molts anys.

El conveni signat avui té una validesa per a dos anys. S'ha signat just la vigília de l'inici oficial de la Festa Major. Entre els actes de demà, després del pregó, el Club Nàutic serà homenatjat en motiu del seu cinquantè aniversari.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar