Publicitat
Publicitat

Preparatius per la Festa Major de l'Escala 2018

Recta final per als preparatius de la Festa Major de l'Escala d'aquest any. A l'aparcament de Francesc Macià ja han començat a arribar els firaires i s'està adequant l'escenari i les barraques. Per dissabte s'ha organitzat una gran festa al recinte, amb la participació de tres grups de versions: Wasa Corporation, Superfluid Band i Tàrraco Surfers.

Comencen els preparatius per tenir a punt el pàrquing de Francesc Macià de cares a l'inici dels actes de la Festa Major d'aquest any. I és que encara que el tret de sortida institucional és divendres 31 a les set amb l'exposició a l'Alfolí de la sal, el dijous a la nit ja hi ha el primer concert a barraques. Es tracta del concurs musical D-nota't, que a partir de la mitjanit oferirà l'oportunitat a grups de música amateurs de donar-se a conèixer. Ja van arribant els diferents camions i remolcs de les atraccions, aquest any amb la novetat que s'ha hagut d'ampliar l'espai de les fires amb el camp del costat per poder-hi encabir cinc atraccions noves, dues de les quals de gran format. I és que en total, hi ha haurà cent metres lineals d'atraccions. Divendres l'encarregat d'animar l'espai de barraques és El Tour dels 40 Principals. I per dissabte a la nit s'ha preparat un cartell amb tres grups: Wasa Corporation, Superfluid Band i Tàrraco Surfers.Jugant amb la similitud amb el nom de l'Agència Espacial NASA, els membres de Wasa Corporation van vestits amb estètica espacial. Integrada per artistes amb una llarga trajectòria, la formació ofereix un directe potent, amb remixos impossibles i un repertori variat: des de les cançons més emblemàtiques de la Movida Madrileña, passant per Los Secretos o Shakira, fins als temes més exitosos del rock català. 

Superfluid Band és una formació de vuit músics de l'Alt Empordà, procedents de diferents grups. Toquen soul-rock i música dels anys 60 i 70 i també s'atraveixen amb el rock més dur. 

Finalment, completen la festa de dissabte els Tàrraco Surfers, amb el membre d'Els Pets Joan Reig a la bateria. El grup es presenta com a músics molt “antics” que provenen de l'antiga Tàrraco Romana i que per casualitat han anat a parar a una platja de la Califòrnia dels anys 60. Des d'aleshores fan concerts vestits de centurions. 

La Festa Major de l'Escala compta amb una cinquantena d'actes programats, la majoria dels quals s'organitzen a l'aire lliure. És per això que aquests dies tothom estarà molt pendent del temps. El meteoròleg de Ràdio l'Escala, Sergi Corral, apunta que ens esperen unes jornades de ple estiu, malgrat que per la setmana que ve només es pot fer una aproximació, perquè encara falten dies.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar