Publicitat
Publicitat

Badies més belles del món

La marca de les "Badies més belles del món" es consolida com un valor afegit als atractius litorals de l'Escala i els municipis que en formen part. Sis anys després de la incorporació de la badia de Roses en aquest selecte club, 43 de les seves platges ostenten certificacions ambientals i segells de qualitat.

Ja fa sis anys de la incorporació de la Badia de Roses al club de Badies més belles del món. Un temps en el transcurs del qual aquesta imatge de marca s'ha anat fent lloc en el coneixement dels visitants habituals o esporàdics del nostre entorn. Formar part d'un club exclusiu com aquest està suposant també un repte per als municipis que en formen part. En el cas de la nostra badia, és un repte mantenir una qualitat impecable en les platges amb certificacions ambientals com l'ISO 14001, EMAS, Banderes Blaves o certificació Q de qualitat turística. Tot plegat, una fulla de serveis que fan que, any a any, es vagin assolint els objectius marcats.

El nivell de qualitat de serveis és molt alt, però sempre és millorable, reconeix la regidora de turisme. I és que el que no es vol és caure en el cofoïsme de pensar que ja està tot fet.

Només una badia per país i per mar poden formar part del selecte club de Badies més Belles del Món. Actualment en formen part 47 badies de 25 estats diferents. De l'Estat Espanyol només en formen part la badia de Santander i la de Roses.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar