Publicitat
Publicitat

Acaba la segona edició del Campus Jove

Acaba la segona edició del Campus Jove de l'Escala amb la garantia que l'any que ve tornarà, vist l'èxit d'inscripcions i la bona valoració que se'n fa, tant des de l'organització com des dels participants, que ha superat la xifra del primer estiu.

Acaba la segona edició del campus jove de l'Escala. Enguany ha durat un mes i mig, ja que la setmana passada es van fer les colònies i aquests últims dies d'agost es dediquen ja a preparar la festa major. Vista la demanda, des de l'organització es va decidir ampliar el número de participants: en total, 54 nois i noies al juliol i 40 a l'agost, una desena més que en el primer estiu. Un cop més, la valoració és positiva i ja es garanteix la continuïtat del campus jove de l'Escala. 

En el campus d'aquest 2018 s'ha seguit l'estructura de l'any passat: sortida al parc aquàtic de Waterworld de Lloret de Mar, excursions en bicicleta o a la platja i activitats de senderisme i d'entorn. Tot plegat amb l'objectiu de cohesionar el grup. Els joves també han anat d'acampada i de colònies. 

La cirereta d'aquest mes i mig d'activitats ha estat la festa de comiat, amb discomòbil inclosa. 

El campus jove de l'Escala ha comptat amb un equip de 5 monitors. I l'horari ha estat només de matí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar