Publicitat
Publicitat

Els escalencs guanyen el primer títol

Els tres jugadors escalencs que juguen al Girona C han guanyat el primer títol de la temporada, la Copa Catalunya Amateur. Dissabte a la tarda van imposar-se a El Catllar per 3 a 0. El partit es va jugar a Tàrrega, capital de la comarca de l'Urgell

Boran Minic, Pau Ribas i Kike Sánchez han guanyat el primer títol de la temporada. Ha estat la Copa Catalunya Amateur. Botxi va ser titular, Ribas va sortir des de la banqueta i Kike per molèsties no va jugar. El conjunt dirigit per Axel Vizuete, que es va desplaçar fins a Tàrrega, es va enfrontar a la final contra El Catllar i el va guanyar per 3 a 0.

El primer gol va ser obra de Miquel Poveda. Era el minut 12. I els dos gols restants van venir a les acaballes de l'enfrontament. En el 82, Aleix Feixas de penal posava el 2 a 0 en el marcador i 8 minuts després, en el 90, Ferran Lòpez lligava la victòria amb un cop de cap.

El Girona C aconsegueix el primer títol de la temporada. Ara ja toca preparar el debut de diumenge a casa contra el Vic.