Publicitat
Publicitat

Ignasi Masó fitxa pel FC l'Escala

El davanter Ignasi Masó deixa el Banyoles de Primera Catalana per incorporar-se a l'Escala de Segona. Per certes circumstàncies amb l'entrenador i la junta directiva han animat al contrastat jugador abandonar el club de la seva vida per emprendre una aventura amb el FC l'Escala de Sepu. 

El banyolí Ignasi Masó ha fitxat aquesta setmana pel FC l'Escala de Segona Catalana. Segurament tot es va decidir dilluns a la tarda - vespre, ja que en l'entrenament d'aquest dia no hi havia al camp ni el president Miquel Bosch, ni el director esportiu Josep Maria Salvat ni l'entrenador Sepu. El nou davanter va debutar dimecres en el partit amistós contra el Sant Andreu. 

El conjunt escalenc ja feia temps que li anava al darrere però el contrastat jugador no acabava acceptant. Aquest any per circumstàncies ha decidit desvincular-se del club de la seva vida i emprendre una aventura lluny del camp municipal Nou de Banyoles. I per l'equip que s'ha decantat ha estat l'Escala.

{{ tall Ignasi Masó, jugador del FC l'Escala }}

El nou jugador no vol decantar-se per cap equip i no creu en les individualitats sinó en els blocs. 

L'ex del Banyoles serà clau en la part més ofensiva i serà, a priori, un dels màxims golejadors de la lliga. Un malson, sens dubte, pels defenses. 

El FC l'Escala ha fet el màxim esforç per apoderar-se dels serveis del jugador. 

El tècnic escalenc no descarta nous fitxatges.

 

El club haurà de decidir aquesta setmana si els jugadors que estan de prova acabaran jugant la pròxima temporada amb el FC l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar