Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala planta cara al Sant Andreu (1-1)

El FC l'Escala va fer un partit seriós i intens i va acabar empatant a un in extremis contra l'històtic Sant Andreu de Tercera Divisió. L'autor del gol va ser el gambià Musa Fatty. El jugador Uri Sala va haver d'abandonar el terreny de joc amb ambulància i Ignasi Masó va jugar els primers minuts amb el FC l'Escala.

El FC l'Escala de Segona Catalana va plantar cara a l'històric Sant Andreu de Tercera Divisió. El duel va acabar amb un empat a 1. Els dos gols van arribar al segon acte. Primer va ser el conjunt visitant qui va avançar-se en el marcador. En el minut 75, després de moltes passades la pilota va acabar arribant a peus de Carlos Martínez i va superar la porteria defensada per Dani Muñoz. I al temps afegit el gambià Musa Fatty feia l'empat a 1 definitiu després d'un contraatac i la generositat de Jam Baldeh. 

La nota negativa de l'enfrontament va ser la lesió d'Uri Sala que després de rematar en aquesta jugada va caure malament i va treure's el colze de lloc. Sortosament els fisioterapeutes de l'equip rival van poder recol·locar-li. Per prevenció el jugador va ser traslladat amb ambulància a l'Hospital de Figueres per sotmetre's a diferents proves. 

En aquest partit va debutar Ignasi Masó amb la samarreta del FC l'Escala. Ja feia temps que el conjunt escalenc li anava al darrere. El jugador banyolí ha estat tota la vida jugant amb l'equip de la seva vida però hi ha hagut certes circumstàncies que han animat al davanter abandonar el club i fitxar per l'Escala. 

Qui coneix molt bé a Ignasi Masó és Jam Baldeh, ja que han jugat junts al Banyoles de Primera Catalana

Amb la incorporació de Masó hi haurà molta més competència a la part més ofensiva.

Jam Baldeh ha fitxat per l'Escala per ser protagonista i aconseguir l'objectiu que s'ha marcat el vestidor

 

El partit entre l'Escala - Sant Andreu el podreu veure per Canal10 Empordà el pròxim dimarts a 2/4 de 4 de la tarda o a 2/4 de 12 de la nit i també dissabte a les 12.30 del migdia. I a partir de dimecres serà penjat al web.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar