Publicitat
Publicitat

Acaba l'exposició de l'artista de la Beca de Primavera del 2017

Acaba l'exposició de l'artista de la Beca de Primavera del 2017. Per primer cop l'Ajuntament ha convidat el becari de l'any anterior a fer una mostra a l'Escala, amb l'objectiu de poder-ne veure l'evolució. L'experiència ha estat positiva i és per això que l'any que ve es tornarà a fer amb l'artista d'aquesta edició.

Aquests dies ha tancat portes l'exposició de l'artista guanyador de la Beca de Primavera del 2017, el cordovès Gonzalo Rodríguez. Per primer cop, l'Ajuntament de l'Escala ha convidat el becari de l'any anterior a muntar una exposició a la Casa del Gavià, per veure'n l'evolució i tornar a fer una estada de quinze dies a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries. A l'exposició de Gonzalo Rodríguez, que ha estat oberta dues setmanes i que s'ha titulat "La nau que bressola l'aigua", s'han mostrat peces ambientades a l'Escala però elaborades a Còrdova, combinades amb d'altres ubicades a Granada o Sevilla. La valoració de l'experiència és molt positiva i l'any que ve es tornarà a fer amb la becària d'aquest 2018, Núria Albesa.

Simon es mostra molt satisfet de l'experiència d'aquest any. 

Com és habitual, a principi de l'any vinent s'obrirà la convocatòria perquè els artistes presentin els seus projectes per a la beca del 2019, la que farà 21.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar