Publicitat
Publicitat

Activitats i tallers a la biblioteca

La biblioteca programa noves activitats per aquesta tardor, una oferta variada per ampliar i complementar els tallers i activitats habituals. Una de les novetats destacades el nou grup de lectura Va de Lletres.

Després de l'estiu i amb l'arribada de la festa major la biblioteca municipal Víctor Català ja té enllestida una nova temporada d'activitats tardor-hivern. Dins el ventall habitual de tallers, cursos, grups de lectura i activitats puntuals la biblioteca incorpora aquest any noves propostes culturals per tal d'ampliar i millora la seva oferta.

Juntament amb les noves activitats infantils o les sortides culturals també s'ha d'afegir la línia continuista amb tallers informàtics, una activitat molt ben acollida pel públic. Enguany de cara a octubre - novembre s'han programat tres tallers, el primer el funcionament del correu electrònic, després arriba edició d'imatge amb gimp i s'acaba el 28 de novembre amb gestions quotidianes amb internet. Uns tallers pels quals cal inscripció prèvia. Una de les altres novetats destacades serà el nou grup de lectura de novel·la titulat Va de lletres, un grup a càrrec de Montse Castaño escriptora i autora de la novel·la 'La dolça Caterina'. Un nou grup que neix com a resposta a la demanda dels usuaris.

El nou grup de lectura inicia activitat el pròxim 3 d'octubre, les inscripcions ja són obertes i de moment ban a molt bon ritme. Tots els interessants poden presentar la seva inscripció presencialment a la biblioteca municipal. La trobada serà els dimecres a les set de la tarda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar