Publicitat
Publicitat

Nova cantada d'havaneres a Cala Montgó

Un any més el grup d'havaneres Terra Endins va amenitzar un any més la cantada d'havaneres de Cala Montgó. El vent va convertir-se involuntàriament en  protagonista, tot i això la vetllada va desenvolupar-se amb normalitat. 



Montgó va celebrar un any més la seva tradicional cantada d'havaneres amb el grup Terra Endins, una formació mítica amb més de 40 anys d'experiència.  La nit a Cala Montgó va arribar acompanyada de vent, una vent que va agafar més protagonisme de l'esperat però no va poder amb les ganes de gaudir d'una nit de música a l'aire lliure. 

La cantada va desenvolupar-se amb tota normalitat,  tot combinat havaneres, cançons populars i balsets mariners. Aquest any el grup  Terra Endinsa ha incorporat una nova contrabaixista, l'Alba Domenech, ja que Pablo Serna anterior contrabaixista ha iniciat una carrera en solitari.

Durant l'estiu, a l'Escala es fan diverses cantades d'havaneres. El primer dijous d'agost hi ha la tradicional cantada a la platja, just abans del 15 d'agost la mítica cantada a Cala Montgó i tanca el cercle la cantada a la gespa del Camp dels Pilans, una cantada que arriba aquest dissabte a càrrec de la formació Cavall Bernat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar