Publicitat
Publicitat

Concert de sardanes al CER

CER i Agrupació Sardanista Avi Xaxu dediquen el concert de sardanes d’aqeust dissabte al temps. Serà l’edició 42 i la cobla convidada, un any més, la Ciutat de Girona.

La vinculació entre temps meteorològic i el món de les sardanes serà el fil conductor del tradicional concert de sardanes del CER, que serà interpretat un any més per la cobla Ciutat de Girona, dirigida per Jesús Ventura. És l'edició número quaranta-dues d'una activitat que organitzen conjuntament el CER i l'Agrupació Sardanista Escalenca l'Avi Xaxu. Des que és organitzat conjuntament per les aquestes dues entitats, cada any es tria un fil conductor temàtic per a fer un concert únic. Enguany el títol és "El temps i les sardanes"

Tots els títols que consten al programa tenen alguna referència meteorològica i, un cop més, s'ha fet una intensa tasca de recuperació de partitures amagades a l'arxiu de l'agrupació, fins el punt que nou de les dotze sardanes que s'interpretaran són peces recuperades. I, per no centrar-se només en història, també n'hi haurà una d'estrena.

Val a dir, per cert, que a la tria hi predominen les inclemències meteorològiques, més que no pas els termes vinculats amb el bon temps.

El concert de dissabte començarà a les deu de la nit, als jardins del Centre Cultural Xavier Vilanova. Per accedir-hi s'ha establert un donatiu de 5€ per persona. La presentació anirà a càrrec del veterà Josep Vilabrú.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar