Publicitat
Publicitat

Un Sant Pere Pescador amb llegendes escalenques

Eric Quesada fitxa pel Sant Pere Pescador de Tercera Catalana i espera que sigui un curs exitós, ja que coincidirà amb jugadors que van fer història amb el FC L'Escala. Jugarà entre d'altres amb Salam, Ricard Ferrer i Carles Giménez. 

El porter escalenc Eric Quesada jugarà la pròxima temporada amb el Sant Pere Pescador de Tercera Catalana. L'equip el dirigirà David Arias i comptarà amb molts jugadors amb passat anxover, jugadors que van viure l'etapa més gloriosa del FC l'Escala com són Salam, Ricard Ferrer, Jonas Fischback i Carles Giménez entre d'altres.

{{ tall Eric Quesada, jugador del Sant Pere Pescador }}

En les dues últimes entrevistes a Ricard Ferrer i a Salam no van donar-nos detalls sobre el seu futur.

Amb tots aquests noms, l'equip groc i negre lluitarà per la primera posició, però l'Empuriabrava promet ser també l'aspirant al títol. De fet, els dos candidats al campionat es trobaran a la segona jornada a Sant Pere. Concretament serà el 9 de setembre a les 4.

 

Recordem que la temporada passada el porter escalenc jugava amb el Monells a Tercera i que a l'abril es va trencar el colze. 

Eric Quesada ha estat tres anys a l'Escala. L'any de l'ascens històric a Primera Catalana amb Pitu Batlle a la banqueta i els dos posteriors En aquesta nova etapa a Sant Pere tindrà com a company de porteria a Joan Mill, que ha deixat l'Escala aquest estiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar