Publicitat
Publicitat

Nova exposició de l'escalenc Marc Torrent

El jove Marc Torrent inaugura aquest dimecres 15 d'agost una nova exposició a l'Alfolí de la Sal, presenta els seus últims treballs obres noves i més madures on el realisme figuratiu continua amb cara i ulls continua de protagonista. 

L'artista local Marc Torrent, torna a exposar a l'Escala dos anys després de la seva primera exposició a l'Alfolí. El jove artista inaugura aquest dimecres dia 15 a 2/4 de 8 una nova mostra dels seus últims treballs, 15 peces on la bellesa, la identitat, les mirades, les pors i les vergonyes combinen perfectament tot jugant amb l'hiperrealisme i l'art figuratiu. 

 

Des de la seva última exposició a casa Torrent reconeix que ha madurat artísticament parlant, una maduresa que arriba en gran part per la formació continuada del jove així com les experiències personals. Participar en el taller del seu mestre Antonio López a Melilla o participar amb el curs de Kike Meana al museu de Barcelona MEAM. Li ha servit per investigar el color i potenciar el seu talent. 

 

L'artista ha exposat en els últims temps en ciutats com Barcelona, Màlaga, Madrid, Saragossa i la Xina. Aquest mes toca a l'Escala on s'esperen sorpreses i Performances.

L'exposició s'inaugurarà aquest dimecres 15 d'agost a 2/4 de 8 de la tarda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar