Publicitat
Publicitat

L'escalenc Gabri Maragall entrenarà al Porqueres

El tècnic escalenc Gabri Maragall entrenarà el pròxim curs al Porqueres, equip que milita a Segona Catalana, la mateixa categoria de l'Escala. Maragall va dirigir al Sant Pere Pescador al tram final de l'any passat i aquesta pròxima temporada espera fer un bon paper amb l'equip del Pla de l'Estany.

Gabri Maragall tornarà a dirigir a un equip la temporada passada. Serà el Porqueres, un equip jugarà per segon any seguit a Segona Catalana, la mateixa categoria de l'Escala. El tècnic escalenc va acceptar el càrrec el mateix dia que es van produir les negociacions.

Maragall té enllestida la plantilla i espera igualar els registres de l'any passat. L'equip del Pla de l'Estany va quedar vuitè amb 52 punts. L'escalenc ha avançat als mitjans de comunicació locals que Sile Camara i Josep Molinas han renovat pel Porqueres. De fet, els dos exjugadors de l'Escala en la seva última visita al Nou Miramar, el 13 de maig, va anar acompanyada de gols, gols que no van celebrar. 

El tècnic escalenc fitxa per un equip que competeix a la mateixa categoria que l'Escala i assegura que l'equip de Sepu estarà a la part alta de la taula. El primer duel entre Porqueres i l'Escala serà el 30 de setembre al camp municipal de Miànigues.

El debut de Gabri Maragall a la banqueta del Porqueres serà el 2 de setembre a casa contra el Sant Feliu de Guíxols i no trepitjarà el camp de l'Escala fins al 17 de febrer. L'última visita de Maragall, el 19 de març de 2017, el va acabar amb una derrota per la mínima de l'Escala. 0 a 1, amb gol de Robert Fernández en un contraatac. Per cert, que en aquell partit jugava amb l'AE Roses Gerard Fageda i amb el FC l'Escala Josep Molinas, aquest últim ara a les files del Porqueres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar