Publicitat
Publicitat

Anxoves Solés col·labora amb el MARAM al taller d'empotar anxoves

Anxoves Solés col·labora amb el MARAM a l'hora d'oferir els tallers on s'ensenya a fer pots d'anxoves en sal. El taller es fa a les instal·lacions de l'empresa i es complementa amb una visita al museu.

Durant l'estiu el MARAM ofereix diverses visites i tallers als visitants.Un dels tallers habituals és el que mostra com es fan els pots d'anxoves amb sal.Enguany, per fer-ho més atractiu, s'ha portat a les instal·lacions d'Anxoves Solés.Avui, una vintena de persones han pogut preparar el seu primer pot d'anxoves.

Abans de fer els pots es fa una visita al museu que s'ha estrenat aquest estiu, on a través d'audioguies es mostra com fan les anxoves en sal i la resta de productes que s'ofereixen.

És una manera de complementar el que representa l'anxova i la pesca per l'Escala.

Els visitants aprecien els detalls que s'expliquen a les visites, on s'acosten a una tradició arrelada a l'Escala des de fa molts anys.Empotar anxoves forma part de l'oferta estiuenca del MARAM, que es completa amb un bon gruix d'activitats.

Els participants al taller han après a col·locar bé les anxoves per capes dins els pots, a anar omplint de sal el centre, a posar un parell d'anxoves plegades a l'interior i acabar tapant amb sal i una mica d'aigua perquè es conservin.Finalment , com toca , hi han posat l'etiqueta, ben especial, marcada amb el seu nom.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar