Publicitat
Publicitat

Publicats els primers calendaris esportius

El futbol i el primer equip masculí del CB l'Escala ja coneixen els calendaris per la pròxima temporada, tot el contrari que el sènior femení que no té constància ni dels rivals ni dels partits. Per la seva banda, els dos equips del CER l'Escala només saben els rivals, ja que la federació encara no ha publicat el calendari.

A poc a poc es van coneixen pistes sobre els calendaris per la pròxima temporada.

El FC l'Escala debutarà a la Segona Catalana del grup primer el 2 de setembre a casa contra el Tossa de Mar (17 h), un enfrontament que coincidirà amb la Festa Major del municipi. L'últim partit abans de les festes de Nadal serà el 23 de desembre davant el Sant Feliu de Guíxols de Toni Sánchez, equip que s'està reforçant de valent per ser també un ferm candidat al títol. Com serà el tram final? Doncs serà vibrant, ja que els cinc últims obstacles seran els equips punters del campionat: Abadessenc, Bosc de Tosca, Bescanó, Sant Feliu i Cassà de la Selva. La lliga acabarà el 26 de maig també al Nou Miramar. Un any més, l'Alt Empordà tindrà tres equips a Segona Catalana: Marca de l'Ham, Base Roses i l'Escala.

L'estrena del primer equip masculí del CB l'Escala, que ja ha confirmat que jugarà a Tercera Catalana, serà el 29 de setembre a la pista del Palamós B i no debutarà a casa fins el 6 d'octubre contra la Vall d'En Bas. L'únic derbi altempordanès serà contra l'Adepaf de Figueres que està programat pel 12 de gener a l'Escala. L'equip d'Albert Comas tancarà la competició l'11 de maig a casa contra el Salt. Aquest any, al haver baixat dues categories, serà de derbis empordanesos, ja que en aquesta categoria hi competiran entre altres el Torroella, la Bisbal i el Palamós. En relació al calendari del primer equip femení encara no se n'ha donat cap detall.

Els calendaris de la Superdivisió i Divisió d'Honor de tennis taula encara no s'han publicat. El que si que s'ha anunciat són els equips amb els quals s'haurà d'enfrontar el CER l'Escala. En el cas de la Superdivisió aquest any hi haurà cinc equips de Galícia (Arteal Santiago, Vincios, Vilagarcia Tenis de Mesa i els dos equips que han pujat: Cambados Tenis de Mesa i Visit Pontevedra). Hi haurà també dos equips d'Andalusia (Cajasur Priego i Fundació Cajasol Hispalis de Sevilla), dos equips catalans (el CER l'Escala i el DKV Borges Vall), un equip de Castella i Lleó (Universidad de Burgos), un de Madrid (Sant Sebastian de los Reyes) i un del País Basc (Irún Leka Enea).

Pel que fa al segon equip de Divisió d'Honor, li ha tocat el grup 1, el grup del Nord. En aquesta competició guanyen els equips de Catalunya, ja que n'hi haurà un total de 6 (CER l'Escala, Club Natació Sabadell, Quadis Centre Natació Mataró, Sosmàtic Badalona, Olot i Borges). També hi haurà equips del País Basc (Irún Leka Enea, Marpex Beraun Erranteria TM i TM Peñaskal), dos de Castella i Lleó (Universidad de Burgos i Club Valladolid Tenis de Mesa) i un de Cantàbria (ETM Torrelavega).

Aquests són de moment els primers detalls sobre els calendaris de la temporada 2018-19.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar