Publicitat
Publicitat

Tomàs Molina serà el pregoner de la Festa Major de l'Escala

El meteoròleg de TV3 Tomàs Molina serà el pregoner de la Festa Major de l'Escala d'aquest any. L'exposició inaugural tractarà sobre la reserva de la biosfera i comptarà amb un conferenciant membre del secretariat de la Unesco. En total, la Festa tindrà una cinquantena d'actes i segueix una línia continuista respecte a anteriors edicions.

Aquest matí s'han presentat la programació i el cartell de la Festa Major de l'Escala d'aquest 2018. Serà del divendres 31 d'agost al dimarts 4 de setembre. I un any més s'inaugurarà amb una exposició, enguany dedicada a la reserva de la biosfera i comissionada per l'ambientòleg Albert Albertí. L'acte inclourà una conferència a càrrec d'un membre del secretariat de la Unesco, Miquel ClüsenerGodt. Tot seguit, serà el torn del pregó, que farà l'home del temps de TV3, el mediàtic Tomàs Molina. Pel que fa al reconeixement, en aquesta ocasió es farà un homenatge al Club Nàutic l'Escala, pels seus 50 anys de funcionament. 

En total, la Festa Major de l'Escala tindrà una cinquantena d'actes, pensats per a tota la família i seguint una línia continuista respecte a les últimes edicions. La novetat més rellevant d'aquest 2018 és la recuperació de la Comissió de Festes, amb Jordi Roura al capdavant. Entre els canvis en la programació, hi ha el ball de nit, el reforç de la gimcana nocturna o l'allargament de la tirolina salada durant tot el dia.

El programa inclou actes previs al 31 d'agost, com són la Marxa Nocturna de l'Anxova, la Travessa de natació o la Trobada Gegantera. La Festa Major comptarà amb les Barraques, el Holi Festival, la cursa d'OFNIS, el Festival Nàutic o el Festival d'Inflables Refrescants. Els concerts de tarda de la sala polivalent seran protagonitzats un any més per l'Orquestra Maravella i la Principal de la Bisbal. A la roda de premsa d'aquest matí també s'ha presentat el cartell d'enguany de la festa, que lliga amb el nou logotip de la Comissió de Festes - un grup d'anxoves de colors enganxades en un fil, com si fossin les típiques banderetes de festa. Ambdós dissenys han anat a càrrec de Roser Bona. 

Tant l'alcalde com el regidor han volgut agrair la implicació i el suport de la Comissió i de les entitats a l'hora d'organitzar la Festa Major. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar