Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana de la cinquena edició dels Concerts al Fòrum Romà

El primer cap de setmana de la cinquena edició dels Concerts al Fòrum Romà frega el ple absolut, amb prop de 1.600 persones les nits de divendres i dissabte. Les veus de Judit Neddermann, Jorge Drexler, The Excitements i Ramon Mirabet van fer embogir un públic participatiu i amb moltes ganes de festa.



La cinquena edició dels concerts al Fòrum Romà d'Empúries va començar amb aquestes dues veus de luxe: la catalana Judit Neddermann, presentant el seu tercer disc en solitari "Nua", i l'internacional Jorge Drexler, que posa punt i final a la gira de presentació del seu darrer treball "Salvavidas de hielo". El festival va estar a punt de penjar el cartell de complet, amb prop de 1.600 persones al jaciment d'Empúries. El de divendres va ser un concert per a gaudir. El públic va estar molt participatiu, corejant tant les cançons de Nedermann com de Drexler. I els dos artistes no van amagar la seva sintonia. 

Dissabte va ser la segona nit dels concerts al Fòrum Romà, que estava ple a vessar de públic ansiós per a ballar les cançons de l'explosiu soul de The Excitements. I és que tot hi que s'havien col·locat cadires, en més d'una ocasió els assistents es van aixecar. Segurament és per aquest poder que se la considera la millor banda de directe del moment. 

I del soul a la veu trencada de Ramon Mirabet. 

Les ganes de ballar del públic ja no es van poder contenir amb l'arribada de Ramon Mirabet. Mirabet, amb una banda de músics excel·lents i amb tots els assistents concentrats a davant de l'escenari, no va escatimar esforços i va oferir una gran actuació, en què no van faltar els temes més coneguts que l'han fet tan popular. Els concerts al Fòrum Roma acaben dissabte vinent, dia 11 d'agost, amb les actuacions de Paula Valls i Joan Dausà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar