Publicitat
Publicitat

Musa Fatty somia en poder jugar amb la selecció de Gàmbia

El jugador de 20 anys, resident a Torroella de Montgrí, podria ser convocat per la selecció de Gàmbia en els pròxims mesos. L'Associació de Futbol gambiana i el club escalenc han començat  amb l'intercanvi de tràmits perquè si el país africà ho veu convenient pugui reclamar l'actual jugador de l'Escala. 

Musa Fatty, davanter del FC l'Escala, somia en poder jugar amb la selecció del seu país, Gàmbia. L'Associació de Futbol gambiana i el club escalenc han començat els tràmits burocràtics perquè això sigui possible. Fatty, de 20 anys, resident a Torroella de Montgrí, confia en què els pròxims mesos sigui convocat, ja sigui amb la sub 20 o sub23. L'ajuda del seu germà està essent clau en l'operació.

Recordem que Musa Fatty va arribar a l'Escala procedent del juvenil del Baix Ter. Allà feia molts gols i va començar a dir al seu germà perquè no el convocaven amb la seva selecció si era un davanter efectiu. El jugador africà confessa als mitjans de comunicació locals que el problema és que no se segueixen els jugadors. 

 

Va ser un fitxatge del Ricard Ferrer que va veure que havia fet molts gols i que era molt ràpid i elèctric. Ferrer va insistir molt en què Musa vingués i així va ser.

En el seu primer any com a amateur va marcar set gols a Segona Catalana amb l'equip escalenc per darrere de Pol Compte i Xavi Mora. Aquest any toca guanyar la lliga.

 

Musa va arribar a l'Empordà quan tenia deu anys. Ara viu a Torroella de Montgrí amb el seu pare. La mare i els germans viuen a Gàmbia.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar