Publicitat
Publicitat

Demà arranca la cinquena edició dels Concerts al Fòrum Romà d'Empúries

Demà arranca la cinquena edició dels concerts al Fòrum Romà d'Empúries. Del 3 a l'11 d’agost Empúries acollirà un total de 6 concerts, amb noms internacionals com Jorge Drexler.

Demà tornen els concerts al Fòrum Romà d'Empúries. Enguany, amb dues novetats: les sis actuacions es reparteixen en dos caps de setmana i la difusió del festival s'ha fet conjuntament amb la del Portalblau, que va acabar diumenge. 

El cap de cartell de l'edició d'enguany, que arriba a la cinquena, és l'internacional Jorge Drexler, que obrirà el certamen demà a la nit. Presentarà en directe les cançons de "Salvavidas de hielo", un treball gravat entre la Ciutat de Mèxic i Madrid i on tots els sons de l’àlbum han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler actuarà acompanyat d'un quartet d’excel·lents músics. Abans, però, serà el torn de la veu dolça de Judit Neddermann, que presentarà els temes del seu tercer treball discogràfic en solitari, "Nua". El disc conté temes en català, castellà i portuguès. 

L'endemà dissabte farà acte de presència la veu trencada i inconfusible de Ramon Mirabet, que interpretarà les cançons del seu tercer disc. Sens dubte un dels artistes més destacats del panorama musical actual, i que segueix acumulant èxits. Com a teloners, Mirabet tindrà una de les millors formacions de directe del nostre país, The Excitements. Aclamats en més de quinze països, presentaran els temes del seu darrer treball, "Breaking The Rule", rhythm and soul en estat pur. I ja l'altra setmana, el dissabte 11 d'agost, pujaran a l'escenari del Fòrum Romà d'Empúries Joan Dausà i Paula Valls. Dausà presentarà el seu nou disc “Ara som gegants”. El que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical actual. Abans, però, actuarà Paula Valls per ensenyar al públic el seu primer disc, “I am”. Un treball intimista i despullat on els silencis també parlen.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar