Publicitat
Publicitat

Autobus de la Penya al Gamper

La Penya Blaugrana programa un any més el bus per anar a veure el Gamper. La cita que marca l'inici de cada temporada enfrontarà el Barça amb el Boca Juniors argentí. Es disputarà el dimecres 15 d'agost.

L'autobus de la penya blaugrana tornarà a viatjar a Barcelona per la cita del torneig Joan Gamper, la festa d'inici de temporada a can Barça. La setmana vinent s'obren les inscripcions per a tothom qui vulgui anar-hi. Es poden fer presencialment, per whatsapp o per correu electrònic. L'autocar sortirà de l'aparcament de la piscina municipal a dos quarts de dues i es tornarà un cop acabat el partit, passada la mitjanit.

El president de la penya es mostra il·lusionat davant la nova temporada esportiva i fixa l'horitzó en l'assoliment de títols, posant com a repte principal l'assoliment de la Champions League.

Pel que fa a la temporada regular, el local social de la penya continuarà essent un centre neuràlgic des d'on seguir les evolucions del primer equip partit a partit. El primer que es seguirà és la final de la Supercopa espanyola que el Barça es disputarà amb el Sevilla el diumenge 12 d'agost, tres dies abans del GAmper.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar