Publicitat
Publicitat

El CER acull la projecció del documental sobre el 20-S

Els jardins del CER s'omplen durant la projecció del documental sobre els fets del 20 de setembre. El seu director, Jaume Roures, espera que el que ensenya el documental serveixi per desmuntar les acusacions contra els Jordis, en presó preventiva. I esperona als polítics perquè actuïn en un moment de canvi a Madrid.

La projecció del documental sobre els fets del 20-S al CER, la setmana passada, va aixecar molta expectació i els jardins es van omplir de públic. Hi havia gent asseguda a les escales i també a la terrassa superior. Aquesta documental busca desmuntar les acusacions de rebel·lió contra Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural, i que es troben en presó preventiva des del mes d'octubre, amb l'objectiu que se'ls deixi en llibertat, almenys fins que se celebri el judici. "20-S" repassa què va passar el dia 20 de setembre davant el departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat, durant el registre de la seu per part dels cossos de seguretat espanyols, unes hores en què suposadament van tenir lloc els fets que han dut els Jordis a la presó. L'impulsor i director del documental és Jaume Roures, propietari de MediaPro. 

El documental ha comptat amb imatges procedents d'una vintena de fonts diferents.

L'acte també va comptar amb la presència de Jaume Alonso-Cuevillas, l'advocat de Carles Puigdemont. Tots dos van participar d'un col·loqui després de la projecció del documental. Roures esperona als polítics a gesticular menys i actuar més per trobar una sortida a l'atzucac.

"20-S" és una producció de MediaPro i fa un mes aproximadament es va emetre per TV3, al programa Sense Ficció, aconseguint una quota de pantalla del 33,7%.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar