Publicitat
Publicitat

El pilot Joan Santos canvia d'equip, de moto i de categoria

A Santos el vam conèixer a l'Escola Chicho Lorenzo de l'Escala, fundada pel pare de Jorge Lorenzo, però ara s'ha incorporat a l'equip CRT. El de la Tallada, que va ser sotscampió d'Espanya l'any passat, competeix a la Copa Honda 300 i recentment ha estat a Montmeló i Navarra. 

El pilot de motos de la Tallada Joan Santos, de 12 anys, continua competint. Les últimes informacions que teníem és que es va proclamar sotscampió d'Espanya de Minivelocitat a la categoria PromoGP 220cc. Recentment el jove s'ha desvinculat de l'Escola, ja sense activitat, Chicho Lorenzo de l'Escala, fundada pel pare de Jorge Lorenzo, i ha fitxat pel CRT. A més ha canviat de moto i competeix a una categoria més exigent...

Amb el canvi de categoria, Santos ja no pot entrenar als kàrtings sinó que ha d'apropar-se a circuits mundialistes. La jove promesa de la Tallada és un dels pilots més petits de la classe Honda 300, ja que competeix amb motoristes de fins a 17 anys. També són més motos a la pista i lògicament hi ha més contacte. Som a l'estiu i fa molta calor. Com s'ho fan els motociclistes quan són a pista amb la granota i han de suportar les altes temperatures?

Durant aquest agost descansarà uns dies i començarà a preparar la carrera d'Alcarraz, programada els dies 1 i 2 de setembre, per intentar estar el més amunt possible. És un circuit que coneix a la perfecció... 

Es declara fan de Maverick Viñales i Jorge Lorenzo. I dels seus pares...

Recordem que Joan Santos va endinsar-se en el món del motor als 2 anys quan els Reis li portaven la primera moto i que als 5 va començar a fer carreres amb l'escola Manfer. Porta el dorsal 18, el dia del seu aniversari. Destacar també que va ser pilot del RACC durant el 2017. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar