Publicitat
Publicitat

Donació de sang Estiu 2018

Les vacances i el canvi de rutines durant l'estiu factor principal de la caiguda de donacions de sang a l'Escala. Divendres van recollir-se un total de 46 bosses de sang, una xifra similar a l'estiu de l'any passat.

A l'estiu les donacions baixen al voltant d'un 30% respecte a la resta de l'any. Les vacances, la reducció de l'activitat a les universitats i els canvis hàbits són els factors principals de deixar de donar sang durant aquesta època de l'any. L'Escala no és l'accepció, durant la jornada de divendres es van recollir només 53 donacions, 46 bosses de sang i 7 plasmes, si fa no fa com en l'edició de l'estiu de l'any passat.

Aquest estiu, tothom que doni sang a qualsevol dels hospitals amb banc de sang o a les unitats mòbils rebrà una bossa de roba amb el nou missatge  “Dona el millor de tu. Dona sang”. Amb aquesta campanya el banc de sang espera rebre una bona resposta de la població, doncs, els donants ompliran la bossa de vida i també en tindran una per omplir-la d’experiències durant les vacances. 

El Banc de Sang calcula que fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè ens apropem als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar