Publicitat
Publicitat

Han començat les obres al Pavelló

Els treballs van començar ahir al matí i s'allargaran fins el setembre. Tindran un cost aproximadament de 100.000 €, que inclou refer el paviment de la primera planta, la creació d'uns lavabos per a minisvàlids i la modernització dels existents. 

Les obres en el pavelló ja estan en dansa. L'Ajuntament de l'Escala ha apostat per millorar la imatge del Pavelló Municipal de l'Esport. Es refarà la primera planta. Es canviarà el terra, es renovaran les oficines, es modernitzaran els lavabos que hi ha actualment i se'n crearan uns altres exclusivament per a minusvàlids. 

Durant el dia d'ahir es van començar a buidar les sales de reunions traient entre altres escriptoris i cadires. 

{{ tall Josep Bofill, regidor d'Esports }}

Els treballs s'allargaran fins al setembre, mes en què ja s'iniciaran els entrenaments i les competicions de bàsquet.

El cost de la reforma ronda els 100.000 euros. 

Recordem que el pavelló es va inaugurar l'any 1987. L'alcalde de l'Escala els anys que es va construir l'equipament era Rafel Bruguera que explicava que va ser una de les satisfaccions més grans com a màxim responsable de la vila. Destacava també que va ser una aposta clara per l'esport i per la qualitat de vida del poble. I és que el club escalenc de bàsquet va néixer de la mà de la inauguració del pavelló. El club es va inscriure oficialment a la federació el 18 de gener de 1988, tot i que ja feia temps que havia començat a jugar sota l'empara del Patronat d'Esport Municipal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar