Publicitat
Publicitat

Aquest divendres es projecta el documental sobre els fets del 20-S

Aquest divendres es projecta el documental sobre els fets del 20-S al CER. L'acte està organitzat per l'ANC de l'Escala i busca desmuntar les acusacions de rebel·lió contra Sánchez i Cuixart, en presó preventiva des del mes d'octubre.

Aquest divendres, a dos quarts de deu de la nit, el CER acull la presentació i projecció del documental "20-S", que repassa amb imatges procedents d'una vintena de fonts diferents què va passar el dia 20 de setembre davant el departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat, durant el registre de la seu per part dels cossos de seguretat espanyols. A l'imaginari de tothom ha quedat gravada la imatge de Jordi Sánchez, president de l'ANC, i Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, enfilats dalt d'un cotxe de la Guàrdia Civil demanant a la multitud que es dispersés. Els fets del 20-S van desembocar en l'acusació per rebel·lió de Sánchez i Cuixart i el posterior empresonament des del 16 d'octubre de 2017. Aquest documental busca desmuntar aquestes acusacions. 

L'acte pretén conscienciar que qualsevol ciutadà independentista podria estar al lloc de Sánchez i Cuixart i recordar la situació en què es troben els presos catalans.

Assistiran a l'acte de demà el director del documental, Jaume Roures, i l'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, que també participaran del col·loqui posterior a la projecció. El documental és una producció de MediaPro i fa un mes aproximadament es va emetre per TV3, al programa Sense Ficció, aconseguint una quota de pantalla del 33,7%.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar