Publicitat
Publicitat

El masculí del CB l'Escala jugarà finalment a Tercera Catalana

L'Escala i la Garriga s'intercanvien les places i militaran a la categoria que desitjaven. Els escalencs a Tercera i els garriguens a Segona. De l'equip de Primera Catalana només seguiran Pau Esponellà, Litus Martini, Miquel Soler i Miquel Martí. 

El primer equip masculí del Club Bàsquet l'Escala competirà finalment a Tercera Catalana. Els escalencs aquesta temporada havien de jugar a Segona després de perdre la Primera el curs passat, però amb la marxa dels jugadors figuerencs, entre els quals Adrià Cantenys, el club es va plantejar renunciar a la categoria i baixar fins a Tercera. Gràcies a un acord amb la Garriga, un equip que militava a Segona i que descendia a Tercera s'ha pogut fer l'intercanvi de places.

{{ tall Pau Esponellà, jugador del CB l'Escala }}

De l'equip de Primera Catalana només seguiran quatre jugadors: Pau Esponellà, Litus Martini, Miquel Soler i Miquel Martí. No veurem defensar la samarreta escalenca ni a Adrià Cantenys, Gerard Alonso, Ignasi Quintana ni Adrià Usan. 

L'escalenc confessa que a l'últim tram de lliga es veia que s'acabaria consumant el descens. Els resultats no eren els esperats.

Amb la marxa d'Albert Clopés, Esponellà assumirà el càrrec de coordinador i a més seguirà entrenant al junior femení, però no al primer equip femení.

Recentment s'ha donat a conèixer que Toni Espinosa dirigirà a un equip del bàsquet base. L'exjugador de bàsquet professional entrenarà al cadet masculí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar