Publicitat
Publicitat

El CER acull una nova representació teatral aquest dissabte

Què passa quan es fecunda un òvul? Doncs això és una de les coses que la Companyia Oriart s'ha preguntat i que ensenyarà dissabte al vespre a l'escenari del CER, amb l'obra "Una vida, un guanyador". L'espectacle explica tot el procés de naixement d'un fill des d'un punt de vista còmic.

Demà dissabte, a dos quarts de nou del vespre, l'escenari del CER de l'Escala acull una nova representació teatral. Es tracta del muntatge titulat "Una vida, un guanyador", una proposta divertida i diferent que busca fer passar una bona estona al públic. L'obra és de la Companyia Oriart, de Sant Jordi Desvalls, i es va presentar al FITAG de l'any passat, al Festival de teatre amateur internacional de Girona.

"Una vida, un guanyador" explica la gestació d'un nadó, des de la part física de fecundació de l'òvul i els mesos d'embaràs, fins a l'estrès i el patiment que provoca l'arribada d'un fill en una família. Sempre buscant el gag i la broma. L'entrada és de 7 euros per als socis del CER i de 8 euros per als no socis. Aquesta és la segona vegada que la Companyia Oriart actua a l'Escala. Fa un mesos ja va presentar el muntatge "Cabaret Passion Rouge".

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar