Publicitat
Publicitat

Familiaria torna aquest dissabte al jaciment d’Empúries amb més recreació històrica i novetats

Familiaria torna aquest dissabte al jaciment d’Empúries amb més recreació històrica i novetats. El dia en família al jaciment inclourà una visita 3D al fòrum romà, l’espectacle Drakonia de carros de cavalls, música a càrrec del saxofonista Llibert Fortuny, tallers i jocs durant tot el dia.

Demà arriba la tercera edició de Familiaria, el dia de la cultura en família al conjunt arqueològic d’Empúries. De deu del matí a vuit del vespre el jaciment s'entregarà als més petits de casa, amb l'organització d'una vintena de tallers i activitats, aquest any posant l'accent en la recreació històrica. També incorpora novetats, com la visita en 3D al fòrum romà, un concert del saxofonista Llibert Fortuny, un espectacle amb cavalls de la companyia Drakonia o contacontes de la Mediterrània. L’objectiu de la jornada és apropar el jaciment grecoromà als nens i nenes, tot compaginant cultura i oci.

L'entrada costa 12 euros anticipada i 15, a taquilla, i dona accés al recinte durant tot el dia, amb l'opció de poder dinar als jardins fent pícnic o bé aprofitant els foodtrucks que s'hi instal·laran. Familiaria és una activitat organitzada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya- Empúries i la productora Pistatxo Produccions i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar