Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala fa el primer entrenament

UE Olot i FC Barcelona B, els dos primers rivals

(tall) Aquestes són les primeres declaracions d'Emilio Román amb la samarreta del FC l'Escala, un dels fitxatges estrella d'aquest mercat d'estiu de l'equip escalenc. Autor de 16 gols la temporada passada amb el Can Gibert arriba... (tall)

Un dels jugadors més desequilibrants de Segona Catalana, que recordem que va marcar un gol a Xavi Gallego quan jugava amb el Can Gibert, espera fer gols ara amb l'Escala... (tall)

I és que el nou projecte que ha preparat el FC l'Escala pel aquest pròxim curs necessita gols per aconseguir l'objectiu que tothom sap però que ningú s'atraveix a dir. Els entrenaments van començar ahir al vespre, jornada en que tots els jugadors van coincidir per primera vegada. Va ser un dia de presa de contacte i de començar a agafar el ritme de competició i també la filosofia de Sepu... (tall)

Comença una nova etapa amb Sepu al capdavant i amb jugadors que vestiran per primer cop la samarreta de l'Escala com són entre altres Bena (Banyoles) i Uri Sala (Bescanó). Recordem que de moment s'han fitxat a nou jugadors, tres d'ells amb passat escalenc: Jam Baldeh, Marc Ferrer i Òscar Domínguez. 

Per aquesta setmana el nou tècnic ha programat tres entrenaments. Van entrenar ahir i també ho faran avui i demà. Els jugadors Gerard Fageda, Marc Ferrer i Sanku Jabbie van entrenar-se a part perquè tenen diverses molèsties. Dels tres Fageda és l'únic que segueix de l'any passat, però Ferrer va ser jugador de l'Escala en una altra etapa. De la seva banda, Jabbie sí que ha trepitjat el Nou Miramar però com a visitant, vestint la samarreta del Bescanó.

 El primer test de la pretemporada serà dissabte contra la UE Olot de dissabte a les 19.30h... (tall)

També s'ha confirmat que el FC Barcelona B farà un amistós contra els escalencs dimecres dia 8 d'agost.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar